Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

Zichtbare Schakel op Radio 1

Volgens Minister Edith Schippers is de wijkverpleegkundige een onmisbare schakel in de buurt is. De PvdA wil er 10.000 extra. De wijkverpleegkundige moet de zorg dicht bij de mensen brengen.Tegelijkertijd ziet de wijkverpleegkundige er op toe dat de zorg op efficiënte wijze wordt ingezet, waardoor er ook op wijkniveau nog op een verantwoorde manier bezuinigd kan worden. Roy Heerkens (Radio 1) loopt met wijkverpleegkundige Desiree mee. Zij vertelt over de zorgverlening die de ‘zichtbare schakels’ bieden in de wijk Den Bosch West en op welke wijze zij dit doen.

Luister naar het fragment op Radio 1

De wijkverpleegkundige is de ‘zichtbare schakel’ in de wijk als het gaat om vragen of advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het doel is om mensen zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk en veilig mogelijk in hun eigen wijk te laten wonen. De Zichtbare Schakel Den Bosch West is een initiatief van BrabantZorg en IVT thuiszorg. 

 

Bericht geplaatst op 21 september 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie