Menu

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

Zichtbare Schakel op Radio 1

Volgens Minister Edith Schippers is de wijkverpleegkundige een onmisbare schakel in de buurt is. De PvdA wil er 10.000 extra. De wijkverpleegkundige moet de zorg dicht bij de mensen brengen.Tegelijkertijd ziet de wijkverpleegkundige er op toe dat de zorg op efficiënte wijze wordt ingezet, waardoor er ook op wijkniveau nog op een verantwoorde manier bezuinigd kan worden. Roy Heerkens (Radio 1) loopt met wijkverpleegkundige Desiree mee. Zij vertelt over de zorgverlening die de ‘zichtbare schakels’ bieden in de wijk Den Bosch West en op welke wijze zij dit doen.

Luister naar het fragment op Radio 1

De wijkverpleegkundige is de ‘zichtbare schakel’ in de wijk als het gaat om vragen of advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het doel is om mensen zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk en veilig mogelijk in hun eigen wijk te laten wonen. De Zichtbare Schakel Den Bosch West is een initiatief van BrabantZorg en IVT thuiszorg. 

 

Bericht geplaatst op 21 september 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie