Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

Zichtbare Schakel op Radio 1

Volgens Minister Edith Schippers is de wijkverpleegkundige een onmisbare schakel in de buurt is. De PvdA wil er 10.000 extra. De wijkverpleegkundige moet de zorg dicht bij de mensen brengen.Tegelijkertijd ziet de wijkverpleegkundige er op toe dat de zorg op efficiënte wijze wordt ingezet, waardoor er ook op wijkniveau nog op een verantwoorde manier bezuinigd kan worden. Roy Heerkens (Radio 1) loopt met wijkverpleegkundige Desiree mee. Zij vertelt over de zorgverlening die de ‘zichtbare schakels’ bieden in de wijk Den Bosch West en op welke wijze zij dit doen.

Luister naar het fragment op Radio 1

De wijkverpleegkundige is de ‘zichtbare schakel’ in de wijk als het gaat om vragen of advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het doel is om mensen zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk en veilig mogelijk in hun eigen wijk te laten wonen. De Zichtbare Schakel Den Bosch West is een initiatief van BrabantZorg en IVT thuiszorg. 

 

Bericht geplaatst op 21 september 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie