Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

Winnaars prijspuzzel IVT ‘In Huis’ oktober 2018

In de maand oktober hebben veel cliënten van IVT thuiszorg mee gedaan aan de leuke herfstpuzzel in het thuiszorg magazine ‘In Huis’. Deze keer was ‘Trekvogels’ de juiste oplossing.

Wat hebben wij weer veel juiste, én ook leuke, inzendingen ontvangen. Bedankt allemaal! Onder de juiste inzendingen hebben we wederom drie prijswinnaars getrokken. De winnaars van de oktober puzzel zijn:

Mevr. L. Sleutjes-Janssens (‘s-Hertogenbosch)
Mevr. N. van der Meij (Rosmalen)
Dhr. P.J.C. Hoeks (’s-Hertogenbosch)

We feliciteren alle winnaars van harte met de Intratuin tuinbon t.w.v. €25,- en wensen jullie veel plezier met deze bon!

Bericht geplaatst op 15 november 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie