Menu

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Een vraag? Geen zorgen!

Onze verpleegkundigen kunnen u advies, instructie en voorlichting geven. Bijvoorbeeld over hoe u uw gezondheid en zelfstandigheid kunt behouden in uw thuissituatie.

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Iedere dag doorkruisen onze verpleegkundigen en kraamverzorgenden ’s-Hertogenbosch en omstreken om onze klanten van zorg op maat te voorzien… Lees verder.

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

Werken bij

IVT zorgt mét jou. Waar ga jij voor?

Bij IVT zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat de klant nodig heeft. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Daar verwachten wij het nodige van, maar wij horen ook graag wat jóuw drijfveren en ambities zijn.

Wij waarderen onze medewerkers om het aandeel dat zij leveren binnen de organisatie en de toegevoegde waarde die zij hebben voor onze klanten. Wij stimuleren en motiveren ze om zichzelf uit te blijven dagen en zorgen daarbij voor extra scholing en meer toekomstperspectief.

Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

CAO

In de CAO zijn de rechten en plichten vastgelegd voor IVT thuiszorg als werkgever en voor haar medewerkers. IVT hanteert CAO VVT 2019-2021.

Vacatures

Klik links in het submenu op Vacatures voor een overzicht van onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Volop mogelijkheden in de thuiszorg!

Naast onze openstaande vacatures bieden wij door het jaar heen diverse mogelijkheden voor een opleiding of stage in de zorg.

Wil je ‘sfeer proeven’ van werken in de thuiszorg? Bekijk dan eens de video’s ‘Maak werk van zorg’.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie