Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

‘s-Hertogenbosch krijgt eigen Thuiszorgwinkel

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint hebben op donderdag 14 november 2019 een eigen thuiszorgwinkel in Den Bosch geopend. In de winkel kunnen alle inwoners van de stad én omgeving terecht voor het lenen en kopen van zorghulpmiddelen. Ook krijgen ze er persoonlijk advies.

Zorghulpmiddelen voor iedereen

Bij een zwangerschap, bevalling, revalidatie thuis en bij verpleging aan huis hebben mensen vaak hulpmiddelen nodig zoals bedverhogers, borstkolven, toiletverhogers, rolstoelen, etc. Voor al deze middelen kunnen mensen nu op één punt terecht: de Thuiszorgwinkel aan Weerdskampweg 21 – direct naast het kantoor van IVT Zorg. De Thuiszorgwinkel is een initiatief van IVT Zorg en Medipoint en de winkel is er voor iedereen.

Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT Zorg: “Veel mensen zijn bekend met onze locatie, omdat het al langer het uitleenpunt is voor rolstoelen en alles wat met kraamzorg te maken heeft. Omdat onze locatie bovendien goed bereikbaar is en er volop gratis parkeerplekken zijn, hebben we ervoor gekozen om de Thuiszorgwinkel hier te vestigen.”

Veilig en zelfstandig thuis blijven wonen

De Thuiszorgwinkel biedt allerlei producten die eraan bijdragen dat mensen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kunnen wonen. Marjolein Jaquet: “Het is de bedoeling dat onze winkel een laagdrempelig ontmoetingspunt wordt voor allerlei zorgvragen. We bieden niet alleen producten, maar onze winkelmedewerkers kunnen geïnteresseerden ook verwijzen naar bijvoorbeeld cursussen, de borstvoedingscoach, een wijkverpleegkundige en de ergotherapeut.”

“Vanuit onze organisatie kunnen én willen we heel veel betekenen voor Den Bosch. Bij IVT kunnen mensen terecht voor kraamzorg, verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp en dus ook voor advies. En Medipoint is een sterke samenwerkingspartner met goede leen-, huur- en koophulpmiddelen. Het is onze ambitie om mensen samen zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook door met innovatieve hulpmiddelen te komen.”

Feestelijke opening met aanbiedingen

Wethouder Huib van Olden verrichtte op 14 november de officiële opening van de Thuiszorgwinkel. De winkel is iedere werkdag open van 8.30 uur tot 17.00 uur en het is niet nodig een afspraak te maken. Tijdens de openingsweken kunnen bezoekers van de winkel gratis hun bloeddruk laten meten en krijgen ze 10% korting op een bloeddrukmeter. Ook krijgen ze in deze weken 10% korting op alle rollators.

Bericht geplaatst op 25 oktober 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie