Menu

Kerstmagazine ‘In Huis’ al in huis?

Vandaag valt bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch de kerstuitgave van ons magazine ‘In Huis’ op de deurmat. Niet ontvangen? Lees hier het magazine In Huis online!

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen

“Het lukte mij niet meer om alles alleen te doen in huis. Maar met Hulp in het Huishouden van IVT thuiszorg kan ik gelukkig nog thuis blijven wonen.”

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is vanaf nu met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden. Lees verder.

Next

Vacatures thuiszorg!

Geeft het jou een goed gevoel om mensen te helpen? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Ben je flexibel en ligt jouw passie in de zorg? Bekijk dan hier onze vacatures!

Kerstmagazine ‘In Huis’ al in huis?

Voordeelpas

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties.

IVT vindt het belangrijk om haar cliënten de best mogelijke dienstverlening te bieden, maar wil daarnaast graag net dat stapje extra voor u zetten. Het lidmaatschap biedt u naast diverse aantrekkelijke aanbiedingen ook de mogelijkheid om met andere cliënten in contact te komen.

Lidmaatschap

Lid worden van IVT X-tra is heel eenvoudig. Voor slechts € 15,- per kalenderjaar ontvangt u van ons de exclusieve IVT X-tra voordeelpas. U kunt zich hiervoor aanmelden door telefonisch contact op te nemen met onze Cliëntenadministratie via telefoonnummer (073) 631 13 00 of door een mail te sturen naar X-tra@ivtthuiszorg.nl. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe eerder u kunt profiteren van alle leuke aanbiedingen. De kosten voor een lidmaatschap zijn ongeacht de aanmelddatum.

Aanbieders

De partners waar IVT mee samenwerkt zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Vertrouwde bedrijven die net als IVT, het belang van de cliënt voorop stellen. Op deze pagina stellen de aanbieders zich graag aan u voor. Daarnaast zitten wij niet stil. IVT wil de service steeds verder uitbreiden zodat u van maximaal voordeel kunt profiteren. Wij blijven contacten leggen met ondernemers en organisaties die passen bij IVT én u als cliënt een voordeel kunnen bieden.

Beter Horen Thuisservice – audicien
Crazz Optics – opticien
Food Connect – maaltijdenservice
KlusUp
LiVage Haarwerken
Mobella – kapper
RAP fietsen
Verkadefabriek
Volksuniversiteit Den Bosch


Beter Horen Thuisservice, de audicien bij u thuis

Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen de Thuisservice. Ontspannen in uw eigen omgeving op een moment dat het u uitkomt. Bij het testen van uw gehoor en het afstellen van uw hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft.

Bent u lid van IVT X-tra, dan komt de audicien gratis bij u langs. Vraagt u ook even uw zorgverzekeraar over aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.

Voor het maken van een afspraak belt u naar (0800) 020 01 59.
Meer informatie: www.beterhoren.nl


Crazz Optics, dé opticien aan huis. Ervaar het gemak!

Met Opticien aan Huis bezoeken wij u aan huis om de ogen en een bril aan te meten. Met onze jarenlange ervaring in de optiek, kunnen wij voor u de perfecte bril op maat maken. Uw ogen worden met de meest moderne apparatuur gemeten, door professionele en deskundige opticiens, in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen wij de bril volledig naar uw wens en op maat voor u maken. Wij bieden een collectie van uniek zelf samengestelde brillen. De bril die u draagt is uniek, heeft een afkomst en vertelt een verhaal. Net als u!

Wij bieden u, als IVT X-tra lid, gratis service aan huis. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Persoonlijk, gemakkelijk met top service!

Informatie:
www.opticienaanhuis.com
tel. (085) 060 50 60


Boek eenvoudig een tuin- of klusjesman via Klusup

Via Klusup boekt u eenvoudig een ervaren klusjesman of tuinman. Alle dienstverleners zijn vriendelijkheid, hebben ervaring en het benodigde gereedschap om uw klus goed uit te voeren. Wilt u een (tuin)klus laten uitvoeren? Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een lamp, een kast monteren, een kraan vervangen, een muur schilderen of algemeen tuinonderhoud? Voor al deze klussen werkt IVT thuiszorg samen met Klusup: Ledenprijs: € 26,25 per uur + € 12,50 voorrijkosten (min. afname 1,5 uur), voor spoed gelden andere tarieven, klantenservice is 7 dagen p/w bereikbaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga naar www.klusup.nl/ivtzorg-partner of bel (085) 401 97 96.


Mobella, dé kapper en pedicure bij u thuis

Voor een professionele kapper of pedicure hoeft u tegenwoordig niet meer persé naar de salon. U kunt ook lekker thuis blijven om uw haar of voeten professioneel bij u thuis laten verzorgen. Gemakkelijk en betaalbaar! De kappers en pedicures van Mobella komen bij u thuis op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De kappers hebben minimaal vier jaar ervaring en de pedicures zijn aangesloten bij de Provoet.

Bent u lid van IVT X-tra, dan geniet u van voordeel: knippen 65-plussers € 13,70, 10% korting op iedere zesde kappersbehandeling, ter kennismaking: haar knippen € 12,90, schoonheidsspecialist en pedicure 10% korting.

Informatie en/of afspraak:
(088) 100 01 00 (lokaal tarief)
www.mobella.nl


Food Connect: Twee gerechten voor € 10,-

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. Voor die momenten zijn er de lekkere en gezonde maaltijden van IVT thuiszorg en Food  Connect: Verse en vriesverse gerechten voor thuis. Stel zelf uw maaltijd samen uit wekelijks wisselende menu’s die thuisbezorgd worden door een vaste bezorger. (ledenkorting: gratis bezorging) Probeer eenmalig twee (gekoelde of vriesverse) maaltijden voor maar € 10,- of vijf voor € 20,-.

Bestellen kan door te bellen naar (088) 810 10 10 of via http://www.ivtthuiszorg.uwmaaltijd.nl/proefpakket.


Verkadefabriek,
dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch

De Verkadefabriek is de culturele hotspot van ’s Hertogenbosch. We zijn de uitgaansplek voor iedereen die net iets anders wil meemaken. Verrassend theater, film, dans, cabaret, concerten en goede gesprekken maken ons programma. En een goede kop koffie, een lekkere lunch of diner maken het bezoek af. Maar bovenal willen we mensen bij elkaar brengen, elkaar ontmoeten en samen kijken naar onze wereld, met oog voor elkaar en de ander.

IVT thuiszorg is al langere tijd betrokken partner van de Verkadefabriek. Neem een kijkje op www.verkadefabriek.nl/ivt voor meer informatie over deze samenwerking en mooie uitgaanstips.


Elektrische fiets van RAP onderscheidt zich dagelijks

Een middenmotor of aandrijving op het voor- of achterwiel. Bij RAP praten ze u vakkundig bij over de techniek en de voordelen van de RAP elektrische fiets. Fietsen welke zich etaleren door een uitzonderlijk goed rijgedrag en dat tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft al in diverse testen, o.a. van de ANWB, voor goede resultaten gezorgd. Ook de service is dik in orde bij RAP. Voor service en onderhoud komt de monteur namelijk gewoon bij u aan huis of op het werk. Voor een proefrit kunt u terecht bij het RAP testcenter in Tilburg of op afspraak bij IVT thuiszorg in ’s-Hertogenbosch.

Als lid ontvangt u € 150,- (de helft contant en de helft in accessoires) korting op de aanschaf van een RAP elektrische fiets.

Meer informatie:
www.traprap.nl
tel. (013) 544 86 18


LiVage, haarwerken voor vrouwen met tijdelijk of langdurig haarverlies!

Wat maakt LiVage Haarwerken uniek:

  • Wij komen bij u thuis
  • Persoonlijke begeleiding
  • 100% klanttevredenheid
  • Maximale vergoeding
  • 3 werkdagen levertijd
  • Langdurig nazorg

Leden van IVT X-tra ontvangen 10% korting op de bestelling (op het bedrag dat u bijbetaalt na aftrek van de vergoeding van de zorgverzekeraar). Voor meer informatie neemt u contact op met Lisette van Geffen of Inge van Zandvoort via het telefoonnummer (088) 166 28 28 of kijkt u op www.livage.nl.


Volksuniversiteit Den Bosch:
cursussen, workshops, lezing & excursies voor iedereen!

Bij ons bent u op het juiste adres voor meer dan 300 uiteenlopende cursussen op het gebied van: talen, persoonlijke ontwikkeling, (Kunst)geschiedenis, beweging, ontspanning en creativiteit. Want ontwikkelen, dat doet u zelf!

U, als lid van IVT X-tra, kunt genieten van speciale kortingen. Voor meer informatie belt u naar (073) 614 11 20 of kijkt u op www.vudenbosch.nl.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie