Menu

Lente uitgave van ‘IVT In Huis’ al in huis?

Begin april viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch de lente uitgave van ons magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Niet ontvangen? Lees hier het magazine In Huis online!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is vanaf nu met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden. Lees verder.

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Lees snel verder wat dit voor u betekent!

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

Lente uitgave van ‘IVT In Huis’ al in huis?

Voordeelpas

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties.

IVT vindt het belangrijk om haar cliënten de best mogelijke dienstverlening te bieden, maar wil daarnaast graag net dat stapje extra voor u zetten. Het lidmaatschap biedt u naast diverse aantrekkelijke aanbiedingen ook de mogelijkheid om met andere cliënten in contact te komen.

Lidmaatschap

Lid worden van IVT X-tra is heel eenvoudig. Voor slechts € 15,- per kalenderjaar ontvangt u van ons de exclusieve IVT X-tra voordeelpas. U kunt zich hiervoor aanmelden door telefonisch contact op te nemen met onze Cliëntenadministratie via telefoonnummer (073) 631 13 00 of door een mail te sturen naar X-tra@ivtthuiszorg.nl. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe eerder u kunt profiteren van alle leuke aanbiedingen. De kosten voor een lidmaatschap zijn ongeacht de aanmelddatum.

Aanbieders

De partners waar IVT mee samenwerkt zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Vertrouwde bedrijven die net als IVT, het belang van de cliënt voorop stellen. Op deze pagina stellen de aanbieders zich graag aan u voor. Daarnaast zitten wij niet stil. IVT wil de service steeds verder uitbreiden zodat u van maximaal voordeel kunt profiteren. Wij blijven contacten leggen met ondernemers en organisaties die passen bij IVT én u als cliënt een voordeel kunnen bieden.

Beter Horen Thuisservice – audicien aan huis
Bibiliotheek aan huis
Brabantse Verhuiscentrale (BVC) – voorheen Strang verhuizen
Crazz Optics – opticien aan huis
Food Connect – maaltijdenservice
KlusUp
Kras Vakanties (onderdeel van TUI)
LiVage Haarwerken
Mobella – kapper/pedicure aan huis
Olympia Sportcentre
RAP fietsen
Verkadefabriek
Volksuniversiteit Den Bosch


Beter Horen Thuisservice, de audicien bij u thuis

Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen de Thuisservice. Ontspannen in uw eigen omgeving op een moment dat het u uitkomt. Bij het testen van uw gehoor en het afstellen van uw hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft.

Bent u lid van IVT X-tra, dan komt de audicien gratis bij u langs. Vraagt u ook even uw zorgverzekeraar over aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.

Voor het maken van een afspraak belt u naar (0800) 020 01 59.
Meer informatie: www.beterhoren.nl


Bibliotheek aan huis

Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek gaan? Voor thuiswonende ouderen voor wie de afstand naar de bibliotheek te groot wordt en voor bewoners van zorginstellingen heeft de bibliotheek een speciale service: de Bieb aan huis. Boeken en/of andere materialen worden door een vaste vrijwilliger bij u thuis gebracht en ook weer opgehaald.

Heeft u een Voordeelpas van IVT thuiszorg en wilt u gebruikmaken van de Bieb-aan-huis-service, dan ontvangt u 10% korting op uw abonnement van de bibliotheek. U kunt zich aanmelden o.v.v. van uw cliëntnummer via tel. (073) 6802900 of per e-mail naar biebaanhuis@bibliotheekdenbosch.nl.

Meer informatie:
www.bibliotheekdenbosch.nl/speciaal-voor/ouderen


Brabantse Verhuiscentrale, al 4 generaties veilig en zorgeloos verhuizen!

Een vervolg? Een nieuw begin? Of een nieuw hoofdstuk? Hoe dan ook voor iedereen spannend en ingrijpend. Er zijn zoveel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijk verhuizing misschien wel als een last wordt ervaren. Dan zou het toch fijn zijn als u daar geen omkijken meer naar heeft?

Wat in een ver verleden begon als Antoon Strang Verhuizingen is nu uitgegroeid tot een volwassen en Erkend Verhuisbedrijf; Brabantse Verhuiscentrale. Met vestigingen door heel Brabant zijn wij altijd in de buurt om uw verhuizing voor u uit te voeren.

Bel of mail vandaag nog en maak geheel vrijblijvend een afspraak met uw verhuisadviseur voor een offerte op maat. Bovendien kunt u als lid van IVT X-tra profiteren van extra’s en kortingen!

Informatie / afspraak:
Bel (040) 248 3250
info@verhuiscentrale.nl
www.verhuiscentrale.nl


Crazz Optics, dé opticien aan huis. Ervaar het gemak!

Met Opticien aan Huis bezoeken wij u aan huis om de ogen en een bril aan te meten. Met onze jarenlange ervaring in de optiek, kunnen wij voor u de perfecte bril op maat maken. Uw ogen worden met de meest moderne apparatuur gemeten, door professionele en deskundige opticiens, in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen wij de bril volledig naar uw wens en op maat voor u maken. Wij bieden een collectie van uniek zelf samengestelde brillen. De bril die u draagt is uniek, heeft een afkomst en vertelt een verhaal. Net als u!

Wij bieden u, als IVT X-tra lid, gratis service aan huis. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Persoonlijk, gemakkelijk met top service!

Informatie:
www.opticienaanhuis.com
tel. (085) 060 50 60


Boek eenvoudig een tuin- of klusjesman via Klusup

Via Klusup boekt u eenvoudig een ervaren klusjesman of tuinman. Alle dienstverleners zijn vriendelijkheid, hebben ervaring en het benodigde gereedschap om uw klus goed uit te voeren. Wilt u een (tuin)klus laten uitvoeren? Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een lamp, een kast monteren, een kraan vervangen, een muur schilderen of algemeen tuinonderhoud? Voor al deze klussen werkt IVT thuiszorg samen met Klusup: Ledenprijs: € 26,25 per uur + € 12,50 voorrijkosten (min. afname 1,5 uur), voor spoed gelden andere tarieven, klantenservice is 7 dagen p/w bereikbaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga naar www.klusup.nl/ivtzorg-partner of bel (085) 401 97 96.


Mobella, dé kapper en pedicure bij u thuis

Voor een professionele kapper of pedicure hoeft u tegenwoordig niet meer persé naar de salon. U kunt ook lekker thuis blijven om uw haar of voeten professioneel bij u thuis laten verzorgen. Gemakkelijk en betaalbaar! De kappers en pedicures van Mobella komen bij u thuis op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De kappers hebben minimaal vier jaar ervaring en de pedicures zijn aangesloten bij de Provoet.

Bent u lid van IVT X-tra, dan geniet u van voordeel: knippen 65-plussers € 13,70, 10% korting op iedere zesde kappersbehandeling, ter kennismaking: haar knippen € 12,90, schoonheidsspecialist en pedicure 10% korting.

Informatie en/of afspraak:
(088) 100 01 00 (lokaal tarief)
www.mobella.nl


10% korting op een abonnement bij Sportcentre Olympia in Den Bosch

Bij Sportcentre Olympia staat alles in het teken van haar leden. Of u nu voor uw plezier sport, wat kilo’s kwijt wilt, of moet revalideren, onze medewerkers staan voor u klaar. Trainen in een fijne sfeer onder begeleiding van deskundige instructeurs en meedoen met groepslessen! Wij bieden ook fysiotherapie. Onze specialisten zorgen voor het juiste behandeltraject bij klachten. Met name als bewegen/trainen een onderdeel is van de behandeling hebben onze faciliteiten een belangrijke bijdrage. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten en COPD.

Sportcentre Olympia biedt IVT X-tra leden 10% korting op een abonnement naar keuze.

Informatie / afspraak:
www.sportcentre.nl
info@sportcentre.nl
(073) 689 2720


Food Connect: Twee gerechten voor € 10,-

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. Voor die momenten zijn er de lekkere en gezonde maaltijden van IVT thuiszorg en Food  Connect: Verse en vriesverse gerechten voor thuis. Stel zelf uw maaltijd samen uit wekelijks wisselende menu’s die thuisbezorgd worden door een vaste bezorger. (ledenkorting: gratis bezorging) Probeer eenmalig twee (gekoelde of vriesverse) maaltijden voor maar € 10,- of vijf voor € 20,-.

Bestellen kan door te bellen naar (088) 810 10 10 of via http://www.ivtthuiszorg.uwmaaltijd.nl/proefpakket.


Verkadefabriek,
dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch

De Verkadefabriek is de culturele hotspot van ’s Hertogenbosch. We zijn de uitgaansplek voor iedereen die net iets anders wil meemaken. Verrassend theater, film, dans, cabaret, concerten en goede gesprekken maken ons programma. En een goede kop koffie, een lekkere lunch of diner maken het bezoek af. Maar bovenal willen we mensen bij elkaar brengen, elkaar ontmoeten en samen kijken naar onze wereld, met oog voor elkaar en de ander.

IVT thuiszorg is al langere tijd betrokken partner van de Verkadefabriek. Binnenkort vindt u hier het programma voor onze IVT X-tra leden.


Elektrische fiets van RAP onderscheidt zich dagelijks

Een middenmotor of aandrijving op het voor- of achterwiel. Bij RAP praten ze u vakkundig bij over de techniek en de voordelen van de RAP elektrische fiets. Fietsen welke zich etaleren door een uitzonderlijk goed rijgedrag en dat tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft al in diverse testen, o.a. van de ANWB, voor goede resultaten gezorgd. Ook de service is dik in orde bij RAP. Voor service en onderhoud komt de monteur namelijk gewoon bij u aan huis of op het werk. Voor een proefrit kunt u terecht bij het RAP testcenter in Tilburg of op afspraak bij IVT thuiszorg in ’s-Hertogenbosch.

Als lid ontvangt u € 150,- (de helft contant en de helft in accessoires) korting op de aanschaf van een RAP elektrische fiets.

Meer informatie:
www.traprap.nl
tel. (013) 544 86 18


Heerlijk er op uit met Kras Vakanties!

Wilt u eens heerlijk weekend er op uit of bent u toe aan een lange vakantie? Dan zit u bij Kras vakanties goed. Of het nu gaat om een autovakantie, busreis of een reis per vliegtuig. Kras zorgt ervoor dat uw vakantie tot in de puntjes geregeld is! Al ruim 95 jaar organiseren zij vakanties voor jong én oud naar landen over de hele wereld. In 1999 is Kras onderdeel geworden van TUI Nederland.

Als pashouder van IVT-Xtra krijgt u 5% korting op alle vakanties. Boek uw reis op www.kras.nl en ga naar www.kras.nl/relatiekorting, waar u de gegevens en uw ledenpasnummer van IVT-Xtra kunt invullen. Uw korting wordt dan op de factuur verwerkt. Bovendien organiseert IVT, in samenwerking met Kras, speciaal voor leden leuke reizen. Houd hiervoor deze pagina goed in de gaten zodat u niets mist!

Voor vragen kunt u contact opnemen met het contactcenter van Kras:
tel. (088) 088 58 86

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 23.00 uur
Zondag: 10.00 – 23.00 uur


LiVage, haarwerken voor vrouwen met tijdelijk of langdurig haarverlies!

Wat maakt LiVage Haarwerken uniek:

  • Wij komen bij u thuis
  • Persoonlijke begeleiding
  • 100% klanttevredenheid
  • Maximale vergoeding
  • 3 werkdagen levertijd
  • Langdurig nazorg

Leden van IVT X-tra ontvangen 10% korting op de bestelling (op het bedrag dat u bijbetaalt na aftrek van de vergoeding van de zorgverzekeraar). Voor meer informatie neemt u contact op met Lisette van Geffen of Inge van Zandvoort via het telefoonnummer (088) 166 28 28 of kijkt u op www.livage.nl.


Volksuniversiteit Den Bosch:
cursussen, workshops, lezing & excursies voor iedereen!

Bij ons bent u op het juiste adres voor meer dan 300 uiteenlopende cursussen op het gebied van: talen, persoonlijke ontwikkeling, (Kunst)geschiedenis, beweging, ontspanning en creativiteit. Want ontwikkelen, dat doet u zelf!

U, als lid van IVT X-tra, kunt genieten van speciale kortingen. Voor meer informatie belt u naar (073) 614 11 20 of kijkt u op www.vudenbosch.nl.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie