Menu

Persoonlijk en dichtbij

U staat centraal bij IVT thuiszorg. Snel, flexibel en adequaat springen wij in op uw zorgaanvraag.

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

IVT thuiszorg goed op weg!

Kijk in ‘s-Hertogenbosch en omgeving uit naar de IVT Volkswagen Up. Met deze energiezuinige, veilige én herkenbare auto is onze thuiszorg altijd dichtbij! Lees verder

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

Persoonlijk en dichtbij

Ledenservice

Als cliënt van IVT thuiszorg, kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. IVT vindt het belangrijk om haar cliënten de best mogelijke dienstverlening te bieden, maar wil daarnaast graag net dat stapje extra voor u zetten. Het lidmaatschap biedt u naast diverse aantrekkelijke aanbiedingen ook de mogelijkheid om met andere cliënten in contact te komen.

Voordeelpas

Lid worden van IVT X-tra is heel eenvoudig. Voor slechts € 15,- (eenmalig te betalen) ontvangt u van ons de exclusieve IVT X-tra voordeelpas. Voor het aanmelden neemt u contact op met onze receptie van IVT thuiszorg. Dit kan telefonisch (073 – 631 13 00) of per mail naar X-tra@ivtthuiszorg.nl.

Aanbieders

De partners waar IVT mee samenwerkt, zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Vertrouwde bedrijven die net als IVT, het belang van de cliënt voorop stellen. Hieronder stellen de aanbieders zich graag aan u voor.

Beter Horen Thuisservice – Audicien aan huis
Bibiliotheek aan huis
Brabantse Verhuiscentrale (BVC) – voorheen Strang verhuizen
Crazz Optics – Opticien aan huis
Croy De Pettelaar – restaurant
Food Connect – Maaltijdenservice
Gight – ’s Nachts weer veilig het bed uit met Het Gidslicht
KlusUp – Tuin- en klusjesman
Kras Vakanties
Langer Thuis – Fysio- & ergotherapie
LiVage Haarwerken
Mobella – kapper/pedicure aan huis
Sportcentre De Dieze
RAP fietsen
Verkadefabriek
VU Den Bosch
Wasserij Stomerij Zuid
Was- en strijkservice gemeente Heusden


Beter Horen Thuisservice, de audicien bij u thuis

Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen de Thuisservice. Ontspannen in uw eigen omgeving op een moment dat het u uitkomt. Bij het testen van uw gehoor en het afstellen van uw hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft.

Bent u lid van IVT X-tra, dan komt de audicien gratis bij u langs. Vraagt u ook even uw zorgverzekeraar over aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice.

Voor het maken van een afspraak belt u naar (0800) 020 01 59.
Meer informatie: www.beterhoren.nl


Bibliotheek aan huis

Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek gaan? Voor thuiswonende ouderen voor wie de afstand naar de bibliotheek te groot wordt en voor bewoners van zorginstellingen heeft de bibliotheek een speciale service: de Bieb aan huis. Boeken en/of andere materialen worden door een vaste vrijwilliger bij u thuis gebracht en ook weer opgehaald.

Heeft u een Voordeelpas van IVT thuiszorg en wilt u gebruikmaken van de Bieb-aan-huis-service, dan ontvangt u 10% korting op uw abonnement van de bibliotheek. U kunt zich aanmelden o.v.v. van uw cliëntnummer via tel. (073) 6802900 of per e-mail naar biebaanhuis@bibliotheekdenbosch.nl.

Meer informatie:
www.bibliotheekdenbosch.nl/speciaal-voor/ouderen


Brabantse Verhuiscentrale, al 4 generaties veilig en zorgeloos verhuizen!

Een vervolg? Een nieuw begin? Of een nieuw hoofdstuk? Hoe dan ook voor iedereen spannend en ingrijpend. Er zijn zoveel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijk verhuizing misschien wel als een last wordt ervaren. Dan zou het toch fijn zijn als u daar geen omkijken meer naar heeft?

Wat in een ver verleden begon als Antoon Strang Verhuizingen is nu uitgegroeid tot een volwassen en Erkend Verhuisbedrijf; Brabantse Verhuiscentrale. Met vestigingen door heel Brabant zijn wij altijd in de buurt om uw verhuizing voor u uit te voeren.

Bel of mail vandaag nog en maak geheel vrijblijvend een afspraak met uw verhuisadviseur voor een offerte op maat. Bovendien kunt u als lid van IVT X-tra profiteren van extra’s en kortingen!

Informatie / afspraak:
Bel (040) 248 3250
info@verhuiscentrale.nl
www.verhuiscentrale.nl


Crazz Optics, dé opticien aan huis. Ervaar het gemak!

Met Opticien aan Huis bezoeken wij u aan huis om de ogen en een bril aan te meten. Met onze jarenlange ervaring in de optiek, kunnen wij voor u de perfecte bril op maat maken. Uw ogen worden met de meest moderne apparatuur gemeten, door professionele en deskundige opticiens, in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo kunnen wij de bril volledig naar uw wens en op maat voor u maken. Wij bieden een collectie van uniek zelf samengestelde brillen. De bril die u draagt is uniek, heeft een afkomst en vertelt een verhaal. Net als u!

Wij bieden u, als IVT X-tra lid, gratis service aan huis. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Persoonlijk, gemakkelijk met top service!

Informatie:
www.opticienaanhuis.com
tel. (085) 060 50 60


Heerlijk bourgondisch eten, gastvrijheid en gezelligheid voor een mooie prijs

Croy de Pettelaar ligt in Den Bosch op de Pettelaarse Schans, een stervormig vestingeiland waar ooit een fort stond. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog is hier flink gevochten. Nu is het er heerlijk wandelen, varen en luieren. En natuurlijk gezellig eten en drinken.

We nodigen u graag uit om te genieten van een hapje, drankje of een heerlijk 3-gangen keuzemenu met de Brabantse gezelligheid zoals u die van Croy gewend bent en dat voor een vriendelijke prijs. In Den Bosch en omstreken staat Croy de Pettelaar al jaren bekend als gewilde locatie voor bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. En dat is niet voor niets! In onze zalen kunnen we tot 280 gasten ontvangen. Parkeren kan bij ons gratis. Op dagen dat we ’s middags geopend zijn, serveren we een verrukkelijke lunch.

Als pashouder van IVT-Xtra krijgt u 5% op uw rekening.

Informatie:
tel. (073) 614 7474
www.desmaakvancroy.nl/restaurants/croy-de-pettelaar


’s Nachts weer veilig het bed uit …
het kan met het Gidslicht van Gight!

Hallo, ik ben Eef Lamers. Een poos geleden is mijn geliefde oma gevallen omdat ze in het donker de trap over het hoofd zag. Als kleinzoon voelde ik me machteloos. Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat mijn oma niet de enige was met dit probleem. Dat heeft mij gemotiveerd om een organisatie op te richten met valpreventie voor ouderen als primair doel. Nu twee jaar verder hebben wij Het Gidslicht ontwikkeld en helpen we al meer dan 100 opa’s en oma’s. Wij komen graag bij u een verlicht pad aanleggen, zodat ook u ’s nachts veilig het uit bed kunt stappen.

Bent u lid van IVT X-tra? Dan komen wij het gidslicht gratis bij u installeren.
Hoewel… voor een kopje koffie dan.

Informatie:
www.gight.nl
eef@gight.nl
tel. 06 – 4384 7166


Boek eenvoudig een tuin- of klusjesman via Klusup

Via Klusup boekt u eenvoudig een ervaren klusjesman of tuinman. Alle dienstverleners zijn vriendelijkheid, hebben ervaring en het benodigde gereedschap om uw klus goed uit te voeren. Wilt u een (tuin)klus laten uitvoeren? Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een lamp, een kast monteren, een kraan vervangen, een muur schilderen of algemeen tuinonderhoud? Voor al deze klussen werkt IVT thuiszorg samen met Klusup: Ledenprijs: € 26,25 per uur + € 12,50 voorrijkosten (min. afname 1,5 uur), voor spoed gelden andere tarieven, klantenservice is 7 dagen p/w bereikbaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak ga naar www.klusup.nl/ivtzorg-partner of bel (085) 401 97 96.


Mobella, dé kapper en pedicure bij u thuis

Voor een professionele kapper of pedicure hoeft u tegenwoordig niet meer persé naar de salon. U kunt ook lekker thuis blijven om uw haar of voeten professioneel bij u thuis laten verzorgen. Gemakkelijk en betaalbaar! De kappers en pedicures van Mobella komen bij u thuis op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De kappers hebben minimaal vier jaar ervaring en de pedicures zijn aangesloten bij de Provoet.

Bent u lid van IVT X-tra, dan geniet u van voordeel: knippen 65-plussers € 13,70, 10% korting op iedere zesde kappersbehandeling, ter kennismaking: haar knippen € 12,90, schoonheidsspecialist en pedicure 10% korting.

Informatie en/of afspraak:
(088) 100 01 00 (lokaal tarief)
www.mobella.nl


10% korting op een abonnement bij Sportcentre de Dieze (Fitness, groepslessen en Hot Yoga studio)

Bij Sportcentre de Dieze, gelegen nabij centrum van Den Bosch, staat alles in het teken van haar leden. Dit uit zich o.a. in een toegankelijke, rustige en gemoedelijke sfeer. Of u nu voor uw plezier sport, wat kilo’s kwijt wilt, sterker wilt worden of moet revalideren, onze specialisten staan elke dag voor u klaar om u te helpen uw doelstellingen te bereiken.

Fitnessen in een open ruimte met grote ramen, meedoen met de beste LIVE groepslessen en de ongekende beleving van een les in de Hot Yoga studio. Dát is sporten bij Sportcentre de Dieze.

Sportcentre de Dieze werkt intensief samen met fysiotherapeuten van Fysio de Dieze welke gevestigd is in hetzelfde pand aan het Werfpad 5 in Den Bosch. Fysio de Dieze bestaat uit een team van specialisten die zorgdragen voor het juiste behandeltraject bij klachten. Met name als bewegen/trainen een onderdeel is van de behandeling hebben de faciliteiten van Sportcentre de Dieze een belangrijke bijdrage.  Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van chronische ziekten als diabetes, hart- en vaatziekten, CVA en COPD.

Sportcentre de Dieze biedt IVT X-tra leden 10% korting op een abonnement naar keuze.

Informatie / afspraak:
www.sportcentre.nl
info@sportcentre.nl
(073) 689 2720


Food Connect: Twee gerechten voor € 10,-

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. Voor die momenten zijn er de lekkere en gezonde maaltijden van IVT thuiszorg en Food  Connect: Verse en vriesverse gerechten voor thuis. Stel zelf uw maaltijd samen uit wekelijks wisselende menu’s die thuisbezorgd worden door een vaste bezorger. (ledenkorting: gratis bezorging) Probeer eenmalig twee (gekoelde of vriesverse) maaltijden voor maar € 10,- of vijf voor € 20,-.

Bestellen kan door te bellen naar (088) 810 10 10 of via http://www.ivtthuiszorg.uwmaaltijd.nl/proefpakket.


Verkadefabriek,
dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch

De Verkadefabriek is de culturele hotspot van ’s Hertogenbosch. We zijn de uitgaansplek voor iedereen die net iets anders wil meemaken. Verrassend theater, film, dans, cabaret, concerten en goede gesprekken maken ons programma. En een goede kop koffie, een lekkere lunch of diner maken het bezoek af. Maar bovenal willen we mensen bij elkaar brengen, elkaar ontmoeten en samen kijken naar onze wereld, met oog voor elkaar en de ander.

Filmclub
IVT thuiszorg is al langere tijd betrokken partner van de Verkadefabriek.
Houdt u van film? Vindt u het gezellig om met andere filmliefhebbers samen te komen? En laat u zich graag verrassen door de filmkeuze van onze filmprogrammeur? Dan is de Filmclub wellicht iets voor u. Voor meer informatie neemt u contact op met de Verkadefabriek of kijkt u op de website.


Elektrische fiets van RAP onderscheidt zich dagelijks

Een middenmotor of aandrijving op het voor- of achterwiel. Bij RAP praten ze u vakkundig bij over de techniek en de voordelen van de RAP elektrische fiets. Fietsen welke zich etaleren door een uitzonderlijk goed rijgedrag en dat tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft al in diverse testen, o.a. van de ANWB, voor goede resultaten gezorgd. Ook de service is dik in orde bij RAP. Voor service en onderhoud komt de monteur namelijk gewoon bij u aan huis of op het werk. Voor een proefrit kunt u terecht bij het RAP testcenter in Tilburg of op afspraak bij IVT thuiszorg in ’s-Hertogenbosch.

Als lid ontvangt u € 150,- (de helft contant en de helft in accessoires) korting op de aanschaf van een RAP elektrische fiets.

Meer informatie:
www.traprap.nl
tel. (013) 544 86 18


Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis
Gespecialiseerd in de oudere mens

De fysiotherapeut die bij u thuis komt. Die veel verder kijkt dan een lichamelijke klacht of ongemak. Die samen met u kijkt en luistert naar het totale plaatje. Daar staat Fysio & Ergotherapie Langer Thuis voor. “Het doel is om te zorgen dat oudere mensen kunnen functioneren in hun eigen omgeving”, stelt Brigitte Leenders van Fysio- & Ergotherapie Langer Thuis.

Ouderen moeten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat is de wens van de politiek en de maatschappij. En natuurlijk wil de oudere ook het liefst lekker in de eigen vertrouwde omgeving blijven. Dat vraagt om adequate zorg op maat en dat is precies wat Langer Thuis biedt.

Bent u IVT X-tra lid? Dan is het kennismakingsgesprek gratis!

Informatie / afspraak:
www.fysio-langerthuis.nl
tel. 06 – 1564 1949


Heerlijk er op uit met Kras Vakanties!

Wilt u eens heerlijk weekend er op uit of bent u toe aan een lange vakantie? Dan zit u bij Kras vakanties goed. Of het nu gaat om een autovakantie, busreis of een reis per vliegtuig. Kras zorgt ervoor dat uw vakantie tot in de puntjes geregeld is! Al ruim 95 jaar organiseren zij vakanties voor jong én oud naar landen over de hele wereld. In 1999 is Kras onderdeel geworden van TUI Nederland.

Als pashouder van IVT X-tra krijgt u 5% korting op alle vakanties. Boek uw reis op www.kras.nl en ga naar www.kras.nl/relatiekorting, waar u de gegevens en uw ledenpasnummer van IVT-Xtra kunt invullen. Uw korting wordt dan op de factuur verwerkt. Voor vragen kunt u contact opnemen met het contactcenter van Kras:
tel. (088) 088 58 86

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08.30 – 23.00 uur
Zondag: 10.00 – 23.00 uur


LiVage, haarwerken voor vrouwen met tijdelijk of langdurig haarverlies!

Wat maakt LiVage Haarwerken uniek:

  • Wij komen bij u thuis
  • Persoonlijke begeleiding
  • 100% klanttevredenheid
  • Maximale vergoeding
  • 3 werkdagen levertijd
  • Langdurig nazorg

Leden van IVT X-tra ontvangen 10% korting op de bestelling (op het bedrag dat u bijbetaalt na aftrek van de vergoeding van de zorgverzekeraar). Voor meer informatie neemt u contact op met Lisette van Geffen of Inge van Zandvoort via het telefoonnummer (088) 166 28 28 of kijkt u op www.livage.nl.


VU Den Bosch:
cursussen, workshops, lezing & excursies voor iedereen!

Bij ons bent u op het juiste adres voor meer dan 300 uiteenlopende cursussen op het gebied van: talen, persoonlijke ontwikkeling, (Kunst)geschiedenis, beweging, ontspanning en creativiteit. Want ontwikkelen, dat doet u zelf!

U, als lid van IVT X-tra, kunt genieten van speciale kortingen. Voor meer informatie belt u naar (073) 614 11 20 of kijkt u op www.vudenbosch.nl.

Kerstactiviteit 11 december 2018:
Op dinsdag 11 december organiseert VU Den Bosch een gezellige kerstmiddag om heerlijk in de kerststemming te komen, met daarbij kerstmuziek in allerlei soorten en maten. Voor meer informatie en aanmelding klik hier.


Wasserij Stomerij Zuid
Persoonlijke aandacht doet uw was goed

Uw was is iets persoonlijks. Wel zo prettig als deze ook zo behandeld wordt. Wasserij Zuid is een kleine wasserij die uw wasgoed behandelt met de grootst mogelijke zorg. Geen verplichte labels in uw kleding, geen massale wasmachines, maar uw linnengoed zorgvuldig gewassen, gestreken en gevouwen. En dat is uniek in de regio! U kunt een wastas vullen met maar liefst 8 kilo wasgoed. Wekelijks wordt uw was opgehaald en komt schoon en kastklaar weer bij u terug op vaste tijden. Dat is wel zo prettig en prima in te passen in uw huishoudelijke routine. Scheelt u weer tijd en energie.

Als IVT X-tra lid betaalt u de eerste keer géén haal- en brengkosten en betaalt u slechts € 24,- in plaats van € 30,-. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend meer informatie.

Informatie:
www.wasserijstomerijzuid.nl
info@wasserijstomerijzuid.nl
tel. (073) 613 3562


Was- en strijkservice gemeente Heusden

Bent u niet meer in staat om zelf uw wasgoed te wassen en/of te strijken en is er niemand in uw omgeving die dat voor u kan doen? Dan kunt u gebruikmaken van de was- en strijkservice van Romca-Packing in Vlijmen.

Deze was- en strijkservice wordt beschikbaar gesteld naast het reguliere WMO aanbod, via hulp bij het huishouden van Bijeen. De kosten voor de service zijn voor eigen rekening.

Voordeel
Bent u in het bezit van de HeusdenPas en kunt u de was niet zelf brengen en halen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van de kosten voor het halen en brengen van uw was. Neem hiervoor contact op met Bijeen, telefoon (073) 78 201 78 of per e-mail info@bijeenheusden.nl.

Bent u IVT X-tra lid én inwoner van de Gemeente Heusden, dan ontvangt u 10% korting* op de breng- en haalservice. (* niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen)

Meer informatie
Wilt u meer weten over de was- en strijkservice en prijzen of wilt u er gebruik van maken? Neem dan contact op met:

Romca-Packing
Carla Blijleven
Industriepark Vliedberg 16h
5251 RG Vlijmen
Tel. (073) 518 71 75 / 06-1906 3808
info@romca-packing.nl

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie