Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

Online zorg helpdesk

De Mikado Helpdesk is een website en informatielijn voor mensen uit verschillende culturen die in Nederland wonen en vragen hebben over de zorg. U vindt er informatie, filmpjes, brochures en persoonlijke verhalen over onderwerpen binnen gezondheid en de zorg (in Nederland). Enkele interessante thema’s zijn ‘ouderenzorg’, ‘dementie’ en ‘zorgverzekering’. Veel informatie is in meerdere talen te lezen en te bekijken.

Antwoorden op vragen vindt u niet alleen op de website. Ook per mail (vraag@mikadohelpdesk.nl) of telefoon (gratis: 0800-88 55 008) kunt de Mikado Helpdesk bereiken. Het doel is om op deze manier heldere en passende informatie te verstrekken over gezondheid, zorg en de mogelijkheden binnen het Nederlandse zorgsysteem, vanuit intercultureel perspectief. Zorg is voor iedereen begrijpbaar!

Meer weten? Kijk op www.mikadohelpdesk.nl 

Bericht geplaatst op 1 maart 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie