Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Lees snel verder wat dit voor u betekent!

Lente uitgave van ‘IVT In Huis’ al in huis?

Begin april viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch de lente uitgave van ons magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Niet ontvangen? Lees hier het magazine In Huis online!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

Online zorg helpdesk

De Mikado Helpdesk is een website en informatielijn voor mensen uit verschillende culturen die in Nederland wonen en vragen hebben over de zorg. U vindt er informatie, filmpjes, brochures en persoonlijke verhalen over onderwerpen binnen gezondheid en de zorg (in Nederland). Enkele interessante thema’s zijn ‘ouderenzorg’, ‘dementie’ en ‘zorgverzekering’. Veel informatie is in meerdere talen te lezen en te bekijken.

Antwoorden op vragen vindt u niet alleen op de website. Ook per mail (vraag@mikadohelpdesk.nl) of telefoon (gratis: 0800-88 55 008) kunt de Mikado Helpdesk bereiken. Het doel is om op deze manier heldere en passende informatie te verstrekken over gezondheid, zorg en de mogelijkheden binnen het Nederlandse zorgsysteem, vanuit intercultureel perspectief. Zorg is voor iedereen begrijpbaar!

Meer weten? Kijk op www.mikadohelpdesk.nl 

Bericht geplaatst op 1 maart 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie