Menu

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

Online zorg helpdesk

De Mikado Helpdesk is een website en informatielijn voor mensen uit verschillende culturen die in Nederland wonen en vragen hebben over de zorg. U vindt er informatie, filmpjes, brochures en persoonlijke verhalen over onderwerpen binnen gezondheid en de zorg (in Nederland). Enkele interessante thema’s zijn ‘ouderenzorg’, ‘dementie’ en ‘zorgverzekering’. Veel informatie is in meerdere talen te lezen en te bekijken.

Antwoorden op vragen vindt u niet alleen op de website. Ook per mail (vraag@mikadohelpdesk.nl) of telefoon (gratis: 0800-88 55 008) kunt de Mikado Helpdesk bereiken. Het doel is om op deze manier heldere en passende informatie te verstrekken over gezondheid, zorg en de mogelijkheden binnen het Nederlandse zorgsysteem, vanuit intercultureel perspectief. Zorg is voor iedereen begrijpbaar!

Meer weten? Kijk op www.mikadohelpdesk.nl 

Bericht geplaatst op 1 maart 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie