Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

Online zorg helpdesk

De Mikado Helpdesk is een website en informatielijn voor mensen uit verschillende culturen die in Nederland wonen en vragen hebben over de zorg. U vindt er informatie, filmpjes, brochures en persoonlijke verhalen over onderwerpen binnen gezondheid en de zorg (in Nederland). Enkele interessante thema’s zijn ‘ouderenzorg’, ‘dementie’ en ‘zorgverzekering’. Veel informatie is in meerdere talen te lezen en te bekijken.

Antwoorden op vragen vindt u niet alleen op de website. Ook per mail (vraag@mikadohelpdesk.nl) of telefoon (gratis: 0800-88 55 008) kunt de Mikado Helpdesk bereiken. Het doel is om op deze manier heldere en passende informatie te verstrekken over gezondheid, zorg en de mogelijkheden binnen het Nederlandse zorgsysteem, vanuit intercultureel perspectief. Zorg is voor iedereen begrijpbaar!

Meer weten? Kijk op www.mikadohelpdesk.nl 

Bericht geplaatst op 1 maart 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie