Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Lees snel verder wat dit voor u betekent!

Lente uitgave van ‘IVT In Huis’ al in huis?

Begin april viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch de lente uitgave van ons magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Niet ontvangen? Lees hier het magazine In Huis online!

Gezocht: vakantiewerkers Hulp bij het Huishouden!

Zinvol werk én een bijzondere ervaring opdoen? Én zoek jij een goed betaalde vakantiebaan! Kies dan vakantiewerk bij IVT thuiszorg. Bekijk snel onze flyer voor meer informatie en aanmelden!

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

IVT zet wijkverpleegkundige in voor een gezonde buurt

IVT thuiszorg en Brabantzorg starten samen in ’s-Hertogenbosch West het project Zichtbare Schakel. Drie à vier wijkverpleegkundigen gaan de schakel vormen tussen buurtbewoners, de huisarts en organisaties op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

Met subsidie van de overheid voor de komende twee jaar kan het project Zichtbare Schakel nu geïntroduceerd worden in ’s-Hertogenbosch West. Het project past goed in de toekomstplannen van IVT thuiszorg die bezig is haar werkzaamheden de komende jaren meer wijkgericht in te richten. IVT thuiszorg heeft hiervoor samenwerking gezocht en gevonden met diverse relevante maatschappelijke partijen zoals BrabantWonen en Divers (welzijnsorganisatie).

Wijkverpleegkundigen worden ingezet om de gezondheidssituatie in de wijk te verbeteren en hebben direct contact hebben met de bewoners. De wijkverpleegkundigen fungeren als loketfunctie waar bewoners hun (zorg)vraag kunnen stellen en zij verwijzen de bewoners tevens door naar de juiste organisatie of zorg/hulpverlener. Doordat op deze manier de toegankelijkheid om hulp te vragen laagdrempelig is voor de bewoners, kunnen eventuele problemen in de wijk tijdig worden voorkomen en kan de zorg beter afgestemd worden.

IVT thuiszorg zal zich voornamelijk richten op de doelgroepen kwetsbare ouderen en chronische zieken, multiproblem gezinnen, allochtonen en jeugd. Het project loopt tot eind 2012.

Bericht geplaatst op 2 november 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie