Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

IVT winnaar Medewerkerbeleving Award 2019

Voor het tiende jaar op rij reikt Integron de Beleving Awards uit aan organisaties in 15 verschillende categorieën die het beste presteren op het gebied van medewerker- en klantbeleving. Zo heeft IVT op dinsdag 21 mei jl. bij InnStyle in Maarssen de prijs in ontvangst genomen voor de categorie Zorg.

Integron voerde bij ruim 300 bedrijven in 2018 een medewerker-, klant- of intern onderzoek uit en IVT kwam daarbij in vergelijking met 40 zorgorganisaties het beste uit de bus. Marjolein Jaquet, bestuurder van IVT: “Wij vinden het niet belangrijk om een prijs mee naar huis te nemen, maar waar de Award voor staat, daar zijn wij natuurlijk wel enorm trots op.”

IVT Zorg

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen sinds 1990 thuis ondersteunt met passende zorg. IVT wil actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. IVT is altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van haar klanten en de kracht van de medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Integron

Integron is een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau in Nederland. Omdat IVT weet hoe belangrijk klanten en medewerkers voor de organisatie zijn, hebben zij Integron ingeschakeld. Tevreden en loyale klanten zorgen voor enthousiaste, betrokken medewerkers en vice versa. Een klant- en medewerkersonderzoek is daarbij onmisbaar.

Meer informatie over de belevingawards vindt u op www.belevingawards.nl.

Bericht geplaatst op 29 mei 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie