Menu

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

IVT thuiszorg terug in de gemeente Sint-Michielsgestel

Per 1 januari 2017 worden de activiteiten van Stichting IVT thuiszorg, na 2 jaar afwezigheid, hervat. Met groot genoegen komt zij terug naar de gemeente Sint-Michielsgestel en haar inwoners om deze opnieuw van zorg op maat te voorzien. IVT thuiszorg was voor velen een vertrouwd gezicht en bij veel families een stabiele factor.

IVT thuiszorg is door de gemeente Sint-Michielsgestel gecontracteerd als één van de thuiszorgpartners voor de WMO. De thuiszorgorganisatie zal de aankomende jaren de Hulp bij het Huishouden continueren binnen deze gemeente. IVT thuiszorg staat klaar en heet de cliënten van harte welkom.

Zorg op maat

“Wij proberen zorg persoonlijk te maken door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënt. Niet voor niets is ons credo ‘Thuiszorg op maat, persoonlijk en dichtbij’. Wij zoeken altijd naar een goede match tussen cliënt en medewerker. Persoonlijk contact vinden wij namelijk erg belangrijk.”, aldus Petie Sanders, manager Thuiszorg.

IVT thuiszorg heeft méér dan 25 jaar ervaring en is één van de grootste lokale zorgaanbieders in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Zij biedt een breed zorgaanbod bestaande uit Hulp bij het Huishouden en Verpleging & Verzorging. Flexibel en adequaat springen wij in op de zorgvraag van de cliënt zodat deze zelfstandig en zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Daarnaast kunnen cliënten in ons uitleenpunt terecht voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen en personenalarmering door onze nauwe samenwerking met de leverancier Medipoint.
IVT thuiszorg is HKZ gecertificeerd en het vertrouwde kwaliteitsniveau is gewaarborgd. De kwaliteit staat immers hoog in het vaandel. Onze vakkundige medewerkers bieden hoogwaardige zorg. Persoonlijk, vertrouwd en met passie voor het vak en met hart voor de mensen!

Meer weten?

IVT thuiszorg levert Hulp bij het Huishouden en Verpleging en Verzorging in meerdere gemeenten waar een contract mee gesloten is. Dit zijn de gemeenten Sint-Michielsgestel, ’s-Hertogenbosch, Vught en Heusden. Wilt u meer informatie over IVT thuiszorg, neem dan contact op via
073-631 1300.

Bericht geplaatst op 13 december 2016
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie