Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

IVT thuiszorg in een nieuw jasje!

Nieuw huisstijl voor IVT kraam- en thuiszorg

IVT kraam- en thuiszorg heeft een frisse nieuwe huisstijl gekregen. De nieuwe huisstijl van deze Bossche thuiszorgorganisatie heeft een professionele uitstraling en voelt toch vertrouwd aan. Het communicatiebureau DamenRomijn uit Den Bosch heeft ondersteund bij de ontwikkeling.

Op 7 oktober 2010 zijn de nieuwe websites van IVT kraam- en thuiszorg (www.ivtkraamzorg.nl en www.ivtthuiszorg.nl ) live gegaan. Met de websites is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar IVT kraam- en thuiszorg voor staat: een moderne, betrouwbare zorgorganisatie die staat als een huis.

De huisstijl, maar zeker ook de website, waren al enige tijd aan vernieuwing toe. IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hebben ieder een eigen website gekregen, waardoor het de bezoekers niet alleen veel meer, maar vooral ook veel gerichter informatie biedt.

Daarnaast is met name de website van IVT kraamzorg is een stuk persoonlijker en ‘op maat’ geworden. Zo ontvangt de bezoeker na het beantwoorden van zes eenvoudige vragen direct een ‘kraamadvies op maat!’. Door het regelmatig plaatsen van nieuws, tips en adviezen rondom de zwangerschap, moet de website van IVT kraamzorg in de toekomst uitgroeien tot een community voor zwangere vrouwen.

Bericht geplaatst op 7 oktober 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie