Menu

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

IVT thuiszorg in een nieuw jasje!

Nieuw huisstijl voor IVT kraam- en thuiszorg

IVT kraam- en thuiszorg heeft een frisse nieuwe huisstijl gekregen. De nieuwe huisstijl van deze Bossche thuiszorgorganisatie heeft een professionele uitstraling en voelt toch vertrouwd aan. Het communicatiebureau DamenRomijn uit Den Bosch heeft ondersteund bij de ontwikkeling.

Op 7 oktober 2010 zijn de nieuwe websites van IVT kraam- en thuiszorg (www.ivtkraamzorg.nl en www.ivtthuiszorg.nl ) live gegaan. Met de websites is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar IVT kraam- en thuiszorg voor staat: een moderne, betrouwbare zorgorganisatie die staat als een huis.

De huisstijl, maar zeker ook de website, waren al enige tijd aan vernieuwing toe. IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hebben ieder een eigen website gekregen, waardoor het de bezoekers niet alleen veel meer, maar vooral ook veel gerichter informatie biedt.

Daarnaast is met name de website van IVT kraamzorg is een stuk persoonlijker en ‘op maat’ geworden. Zo ontvangt de bezoeker na het beantwoorden van zes eenvoudige vragen direct een ‘kraamadvies op maat!’. Door het regelmatig plaatsen van nieuws, tips en adviezen rondom de zwangerschap, moet de website van IVT kraamzorg in de toekomst uitgroeien tot een community voor zwangere vrouwen.

Bericht geplaatst op 7 oktober 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie