Menu

Lente uitgave van ‘IVT In Huis’ al in huis?

Begin april viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch de lente uitgave van ons magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Niet ontvangen? Lees hier het magazine In Huis online!

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u, als cliënt van IVT thuiszorg, gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Lees snel verder wat dit voor u betekent!

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is vanaf nu met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden. Lees verder.

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

IVT thuiszorg in een nieuw jasje!

Nieuw huisstijl voor IVT kraam- en thuiszorg

IVT kraam- en thuiszorg heeft een frisse nieuwe huisstijl gekregen. De nieuwe huisstijl van deze Bossche thuiszorgorganisatie heeft een professionele uitstraling en voelt toch vertrouwd aan. Het communicatiebureau DamenRomijn uit Den Bosch heeft ondersteund bij de ontwikkeling.

Op 7 oktober 2010 zijn de nieuwe websites van IVT kraam- en thuiszorg (www.ivtkraamzorg.nl en www.ivtthuiszorg.nl ) live gegaan. Met de websites is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar IVT kraam- en thuiszorg voor staat: een moderne, betrouwbare zorgorganisatie die staat als een huis.

De huisstijl, maar zeker ook de website, waren al enige tijd aan vernieuwing toe. IVT kraamzorg en IVT thuiszorg hebben ieder een eigen website gekregen, waardoor het de bezoekers niet alleen veel meer, maar vooral ook veel gerichter informatie biedt.

Daarnaast is met name de website van IVT kraamzorg is een stuk persoonlijker en ‘op maat’ geworden. Zo ontvangt de bezoeker na het beantwoorden van zes eenvoudige vragen direct een ‘kraamadvies op maat!’. Door het regelmatig plaatsen van nieuws, tips en adviezen rondom de zwangerschap, moet de website van IVT kraamzorg in de toekomst uitgroeien tot een community voor zwangere vrouwen.

Bericht geplaatst op 7 oktober 2010
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie