Menu

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Hiep Hulp Hoera!

Cliënten geven een 8.5 voor de Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Een nummer 1 score die gevierd mag worden!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

IVT thuis- en kraamzorg bundelt krachten met Medipoint

Zorgorganisatie IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint versterken hun samenwerking en openen samen een thuiszorgwinkel in Den Bosch. Op 10 april jl.is de overeenkomst getekend. In de winkel kunnen inwoners van Den Bosch en omgeving straks terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen. Wie een zorgvraag heeft, wordt snel en dichtbij huis geholpen en krijgt advies afgestemd op de eigen situatie. Met de overeenkomst richten IVT en Medipoint zich samen op innovatie in de zorg. Een nieuw product is bijvoorbeeld de Somnox slaaprobot waarmee u door intelligente technologie beter, sneller en langer slaapt, zodat u fitter wakker wordt.

Hét punt voor zorghulpmiddelen

Bij IVT kunt u terecht voor kraamzorg, verpleging, verzorging en huishoudelijke hulp. Hier draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken. Medipoint biedt daarbij een uitgebreid assortiment zorg- en welzijnshulpmiddelen aan die u kunt lenen, huren of kopen. Medipoint werkt samen met IVT en ook met veel gemeenten en alle zorgverzekeraars. Zo worden mensen voorzien van de juiste zorghulpmiddelen en persoonlijk en deskundig advies over deze hulpmiddelen.

Bij revalidatie thuis, een zwangerschap, een bevalling of bij verpleging aan huis heeft u soms hulpmiddelen nodig. Naast de bestaande mogelijkheden van het gratis lenen en huren van zorgmiddelen binnen IVT, kunt u na het openen van de winkel ook terecht voor het kopen van handige hulpmiddelen. Denk hierbij aan een rollator, rolstoel of hulpmiddel voor het aantrekken van een steunkous.

Medipoint

Medipoint heeft landelijk veel winkels. U vindt ze allemaal via www.medipoint.nl/winkels of bel naar 088 – 10 20 100. Op onze site kunt u de leen-, huur- en koophulpmiddelen 24 uur per dag, 7 dagen in de week regelen.

IVT thuis- en kraamzorg

IVT is een actieve, groeiende zorgorganisatie met een veelzijdig kraam– en thuiszorgaanbod in de regio Den Bosch, Vught, Heusden en Oss. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een organisatie die medewerkers en klanten ondersteunt en die snel inspeelt op veranderingen. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Bericht geplaatst op 12 april 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie