Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is vanaf nu met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden. Lees verder.

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Continuïteit van zorg staat voorop!

“Door een vast team aan verpleegkundigen en verzorgenden kan ik rekenen op zorg, iedere dag.”

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

Vacature lid Cliëntenraad thuiszorg

IVT zorgt voor haar klanten. Waar ga jij voor?

Bij IVT zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat onze klant nodig heeft. Dit kunnen wij niet alleen in beeld brengen. Hulp van klanten is daarbij van groot belang. Om de wensen en behoeften van alle klanten bij IVT te vertegenwoordigen heeft IVT een Cliëntenraad die dit, namens alle klanten, bewaakt.

De Cliëntenraad is op zoek naar nieuwe leden met affiniteit op het gebied van langdurige zorg of wijkverpleging. Wil jij deelnemen aan een Cliëntenraad die zich met hart en ziel inzet voor het belang van onze klanten? Haal jij voldoening uit het mee praten en mee denken met innovatieve ontwikkelingen en zorg gerelateerde vraagstukken? Ontdek dan of de Cliëntenraad van IVT bij jou past!

Doelstelling van de Cliëntenraad

De Cliëntenraad van IVT behartigt de gemeenschappelijke belangen van de klanten van IVT. Met klanten worden de cliënten, familieleden en mantelzorgers bedoeld. Alle leden van de Cliëntenraad wonen in het verzorgingsgebied van IVT en hebben een band met IVT als klant of een binding met de zorg.

Samenstelling van de Cliëntenraad

De Cliëntenraad van IVT bestaat uit minimaal drie personen. De leden van de Cliëntenraad worden benoemd door de Raad van Bestuur van IVT thuiszorg. De zittingsperiode is voor een periode van twee jaar. Een lid kan maximaal twee periodes zitting nemen in de Cliëntenraad.

Wat vragen wij?

  • Je kan goed overweg met de PC en e-mail; bij IVT willen wij zuinig omgaan met het milieu. Daarom is één van onze doelen papierloos vergaderen. Dit betekent dat vergaderdocumenten via e-mail verstuurd worden.
  • Je hebt affiniteit met de zorg; dit mag uit eigen ervaring zijn, via familie of werk.
  • Je sluit aan bij vergaderingen; de Cliëntenraad vergadert ongeveer vijf keer per jaar met het bestuur van IVT. Daarnaast heeft de Cliëntenraad haar eigen vergaderingen, een overleg met de OR en de Raad van Toezicht.

Wat bieden wij jou?

IVT biedt de leden van de Cliëntenraad de ruimte om met plezier en vanuit hun hart mee te denken, mee te praten en de belangen van onze klanten te behartigen. Natuurlijk mag je ook rekenen op:

  • Ondersteuning vanuit het secretariaat;
  • Budget t.b.v. scholing;
  • Vergaderlocatie.

Wie zijn wij?

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk. Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Wil jij lid worden van de Cliëntenraad?

Stuur dan een e-mail met jouw motivatie naar clientenraad@ivt-zorg.nl. Wil je liever eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met de voorzitter van de Cliëntenraad, de heer Herman van Oers, via telefoonnummer 073 – 850 5157.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie