Menu

IVT op weg met Smarts ForFour

IVT is vanaf nu met haar opvallend bestickerde Smarts van verre herkenbaar. Afgelopen maandag namen medewerkers van IVT thuiszorg hun nieuwe leaseauto in ontvangst. In de loop van maart zal het wagenpark met nog eens zestien Smarts ForFour uitgebreid worden. Lees verder.

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Continuïteit van zorg staat voorop!

“Door een vast team aan verpleegkundigen en verzorgenden kan ik rekenen op zorg, iedere dag.”

Next

Vacature Hulp bij het Huishouden Vught

IVT zorgt mét jou. Waar ga jij voor?

Bij IVT zijn wij oprecht geïnteresseerd in wat de klant nodig heeft. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Daar verwachten wij het nodige van, maar wij horen ook graag wat jóuw drijfveren en ambities zijn.

Voor onze afdeling Thuiszorg zoeken wij mensen die willen werken als huishoudelijke hulp. Ben jij het zonnetje in huis en wil jij voldoening halen uit je werk én kunnen groeien? En wil jij bij een professionele club mensen werken die het verschil willen maken? Ontdek dan de mogelijkheden bij IVT.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt passie en plezier in het zorgen voor een ander en tovert een glimlach op het gezicht van onze klanten.
  • Je hebt toegang tot en kunt omgaan met internet.
  • Je woont in Vught.

Wat bieden wij jou?

Wij geven medewerkers de ruimte om met plezier vanuit hun hart te werken en daarin te kunnen groeien. Wij beloven onze medewerkers: IVT zorgt mét jou. En hier mag je natuurlijk ook op rekenen:

  • succesvolle en groeiende organisatie met een dynamische werkomgeving;
  • informele en prettige werksfeer met leuke collega’s en korte lijnen;
  • salarisschaal Hulp bij het Huishouden volgens CAO VVT;
  • dienstverband van 24 uur per week (andere contracturen zijn bespreekbaar);
  • de mogelijkheid om te werken in de avond (18.00 tot 20.00 uur) of zaterdagochtend (09.00 tot 12.00 uur);
  • uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zijn wij?

IVT is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg.
Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij IVT draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Ben je geïnteresseerd?

Vertel ons waar jij voor gaat. Wat vind jij belangrijk in je werk? Waarom kies jij voor de zorg? Je kunt je persoonlijk verhaal en cv sturen naar vacature@ivt-zorg.nl t.a.v. Jessy Brands (HR adviseur) óf vul hieronder het sollicitatieformulier volledig in. Voor vragen mag je ook bellen naar tel. (073) 720 0641.

Ben je ook benieuwd naar onze andere vacatures?
Kijk dan hier voor een overzicht!

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie