Menu

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Hiep Hulp Hoera!

Cliënten geven een 8.5 voor de Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Een nummer 1 score die gevierd mag worden!

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

Personenalarmering

cAlarm: waarschuw de zorg in geval van nood

Met cAlarm van FocusCura kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, omdat u er zeker weet dat er in geval van nood iemand hulp biedt.

cAlarm Home: vaste personenalarmering in en om het huis

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met cAlarm Home van FocusCura kunt u met één druk op de knop de zorg waarschuwen. Zo kunnen we bij een noodsituatie direct passende hulp bieden.

Alarmopvolging dag en nacht

Deze moderne personenalarmering draagt u makkelijk om de hals of pols. Hiermee bent u dag en nacht aangesloten op een professionele alarmcentrale. Gebeurt er iets? Dan schakelt de alarmcentrale hulp in. U kiest zelf of dit kinderen, vrienden of buren zijn. Of professionele zorgverleners. Sowieso komt er altijd iemand langs. En dat is een fijn idee.

Goed werkende apparatuur

Ons alarmapparaat werkt helemaal zelfstandig en staat draadloos in verbinding met onze professionele alarmcentrale. Zo kunt u altijd verbinding maken en heeft u zelf geen vaste internet- of telefoonlijn nodig. Doordat cAlarm Home gebruik maakt van de nieuwste technieken, zien we ook of de apparatuur het goed doet en kunnen we het apparaat eenvoudig op afstand instellen. Het is immers belangrijk dat uw personenalarmering goed werkt.

Extra veilig

Met cAlarm Home kiest u voor een persoonlijke alarmering binnen uw eigen woonomgeving. U kunt het alarmapparaat uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden zoals een val-alarm of slimme sensoren, mocht dat nodig zijn. Zo kunt u veilig en prettig thuis wonen. Meer informatie vindt u hier: https://www.focuscura.com/nl/calarm-home of download hier de Folder cAlarm Home.

Over FocusCura

FocusCura is in Nederland marktleider op het gebied van zorginnovaties thuis. Onze missie: technologie van waarde maken voor de zorg, zodat mensen zo lang mogelijk gelukkig en zelfstandig kunnen leven. Inmiddels maken meer dan 50.000 mensen dagelijks gebruik van onze oplossingen voor personenalarmering.

Interesse in de personenalarmering?

Voor de kosten kunt u hier de tarievenlijst bekijken. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de personenalarmering cAlarm Home, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de cliëntenadministratie van IVT thuiszorg via (073) 631 13 00! U kunt zich ook digitaal aanmelden door het formulier op de website in te vullen.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie