Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

Next

Vacatures thuiszorg!

Geeft het jou een goed gevoel om mensen te helpen? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Ben je flexibel en ligt jouw passie in de zorg? Bekijk dan hier onze vacatures!

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

IVT uitleenpunt hulpmiddelen

Bij het IVT uitleenpunt kunt u terecht voor zowel het lenen, huren, kopen als retourneren van hulpmiddelen op het gebied van thuiszorg. Wij beschikken over een basisassortiment aan kleine hulpmiddelen die u tijdelijk kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij verpleging of revalidatie thuis of na herstel van een operatie.

Locatie

IVT uitleenpunt
Hedikhuizerweg 7a
5222 BC  ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur met uitzondering van feest- en gedenkdagen. Dan is de winkel gesloten. Dit betreft:

  • Nieuwjaarsdag
  • Eerste en Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste en Tweede Pinksterdag
  • Eerste en Tweede Kerstdag

Basisassortiment

UITLEEN:
(vergoed door de zorgverzekeraar)
– Rolstoel
– Toiletverhoger
– Toiletstoel
– Douchestoel
– Rugsteun
– Glijzeilen
– Ondersteek

VERHUUR:
(kosten aan verbonden)
– Elleboogkrukken
– Rollators
– Looprek

VERKOOP:
– Alarmering (LiveSafe)
– Heren urinaal

Grote hulpmiddelen

Naast het basisassortiment kunt u bij IVT thuiszorg ook terecht voor de grote uitleenhulpmiddelen; deze worden bij u thuis bezorgd.

– Hoog laag bed
– Bedleestafel
– Anti-decubitusmatras
– Anti-decubituskussen
– Tillift
– Trippelstoel
– Draaischijf
– Drempelhulp
– Badplank

Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen; bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen en deze worden door professionele specialisten beantwoord. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren zij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar. Of het nu gaat om koop, huur of leen, u kunt altijd hen terecht. Ook is er een webshop met een uitgebreid assortiment aan koop/huurartikelen.

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben een pakket vastgesteld van uitleenhulpmiddelen die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of -stoel, dekenboog, ondersteek, toilet verhoger, drempelhulpen en trippelstoel. Als enige dienstverlener in Nederland mag Medipoint voor alle zorgverzekeraars de uitleenproducten leveren.

Heeft u een hulpmiddel langer nodig dan 26 weken? Neem dan contact op met IVT thuiszorg. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het vinden van de beste oplossing.

Hoe bestelt u een hulpmiddel?

Heeft u vragen over een hulpmiddel of wilt u een hulpmiddel bestellen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de IVT cliëntenadministratie via het telefoonnummer 073 – 631 1300. Als u vóór 16.00 uur bestelt, wordt het hulpmiddel de volgende werkdag door Medipoint bij u thuis bezorgd!

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie