Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Thuiszorgwinkel

In onze thuiszorgwinkel kunt u terecht voor zowel het lenen, huren en kopen als ook retourneren van hulpmiddelen op het gebied van zowel kraam– als thuiszorg. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan zorg- en welzijnshulpmiddelen en geven u graag persoonlijk en deskundig advies over hulpmiddelen en vergoedingen.

Locatie

Thuiszorgwinkel Medipoint en IVT
Weerdskampweg 21
5222 BA  ‘s-Hertogenbosch
Tel. (073) 631 1300

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur met uitzondering van feest- en gedenkdagen. Dan is de winkel gesloten. Dit betreft:

  • Nieuwjaarsdag
  • Eerste en Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste en Tweede Pinksterdag
  • Eerste en Tweede Kerstdag

Uitgebreid assortiment

In ons assortiment kunt u o.a. onderstaande producten op het gebied van thuiszorg vinden.

Uitleen (vergoed door de zorgverzekeraar)
– Rolstoel
– Toiletverhoger
– Toiletstoel
– Douchestoel
– Bedverhoger
– Rugsteun
– Glijzeilen
– Ondersteek

Ook voor grote uitleenhulpmiddelen kunt u bij ons terecht. Deze producten worden bij u thuis bezorgd:
– Hoog laag bed
– Bedleestafel
– Anti-decubitusmatras/kussen
– Tillift
– Trippelstoel
– Drempelhulp

Verhuur (kosten aan verbonden)
– Diverse krukken
– Rollators
– Looprek
– Wandelstok 4-poot

Verkoop
– Rolstoelen en rollators
– Wandelstokken
– Heren en dames urinaal
– Dementieklok
– Hulpmiddelen steunkousen
– Kleine producten zoals bijv. braces, hielspoort, etc…

Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen; bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen en deze worden door professionele specialisten beantwoord. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren zij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar. Of het nu gaat om koop, huur of leen, u kunt altijd bij hen terecht. Ook is er een webshop met een uitgebreid assortiment aan koop/huurartikelen.

Zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben een pakket vastgesteld van uitleenhulpmiddelen die gratis gebruikt kunnen worden voor maximaal 26 weken. Het gaat om o.a. een rolstoel, toiletstoel, douchekruk of -stoel, dekenboog, ondersteek, toilet verhoger, drempelhulpen en trippelstoel. Als enige dienstverlener in Nederland mag Medipoint voor alle zorgverzekeraars de uitleenproducten leveren.

Heeft u een hulpmiddel langer nodig dan 26 weken? Neem dan contact op met Medipoint via telefoonnummer (088) 10 20 100. Zij kunnen u adviseren en helpen bij het vinden van de beste oplossing.

Hoe bestelt u een hulpmiddel?

Heeft u vragen over een hulpmiddel of wilt u een hulpmiddel bestellen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via tel. (073) 631 1300. Als u vóór 14.00 uur bestelt, wordt het hulpmiddel door Medipoint bij u thuis bezorgd! Voor een overzicht van Medipoint hulpmiddelen kunt u ook kijken in hun webshop.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie