Menu

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

Next

Vacatures thuiszorg!

Geeft het jou een goed gevoel om mensen te helpen? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Ben je flexibel en ligt jouw passie in de zorg? Bekijk dan hier onze vacatures!

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Mantelzorgers in de gemeente ’s-Hertogenbosch die ontlast willen worden in mantelzorgtaken (huishoudelijke ondersteuning en tuinonderhoud), kunnen dit regelen via de Zorgcoöperatie Den Bosch.

HUISHOUDELIJKE HULP TOELAGE MANTELZORGER

Voor wie is de huishoudelijke hulp toelage?
De huishoudelijke hulp toelage is voor mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Steunpunt Mantelzorg Divers (tel. 073-206 8800). De huishoudelijke hulp mag zowel op adres mantelzorger als adres cliënt uitgevoerd worden.

Tarieven
U heeft recht op maximaal 2,5 uur per week. Als mantelzorger betaalt u € 5,50 per uur.

Aanvragen
Woont u in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen en hebt u behoefte aan (extra) ondersteuning bij het huishouden of tuinonderhoud, kijkt u dan voor meer informatie en aanmelding op de website van Welzijn Divers.

GROTE SCHOONMAAK

Voor wie is de Grote Schoonmaak?
De Grote Schoonmaak is voor cliënten met een WMO indicatie. Het betreft twee keer per jaar 4 uur (gratis) ondersteuning bij het huishouden.

Aanvragen
Wilt u de Grote Schoonmaak aanvragen, dan kunt u hiervoor terecht bij uw medewerker Hulp bij het Huishouden.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie