Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

‘Wie wordt hier nu voor het lapje gehouden?’

IVT maakt zich hard voor het waarborgen van de veiligheid van haar medewerkers. We willen voor onze medewerkers het beste. Daarom hebben wij samen met andere organisaties dit opiniestuk opgesteld. Lees verder.

Next

Op zoek naar vakantiewerk?

Ben jij op zoek naar een goed betaalde én leuke vakantiebaan! Ga dan aan de slag bij IVT. Met €12,70 per uur verdien jij jouw scooter of nieuwe smartphone snel bij elkaar! Lees hier snel verder voor meer info en aanmelding.

Thuiszorgwinkel

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Mantelzorgers in de gemeente ’s-Hertogenbosch die ontlast willen worden in mantelzorgtaken (huishoudelijke ondersteuning en tuinonderhoud), kunnen dit regelen via de Zorgcoöperatie Den Bosch.

HUISHOUDELIJKE HULP TOELAGE MANTELZORGER

Voor wie is de huishoudelijke hulp toelage?
De huishoudelijke hulp toelage is voor mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Mantelzorg Farent (tel. 073-206 8800). De huishoudelijke hulp mag zowel op adres mantelzorger als adres cliënt uitgevoerd worden.

Tarieven
U heeft recht op maximaal 2,5 uur per week. Als mantelzorger betaalt u € 5,50 per uur.

Aanvragen
Woont u in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen en hebt u behoefte aan (extra) ondersteuning bij het huishouden of tuinonderhoud, kijkt u dan voor meer informatie en aanmelding op de website van Farent.

GROTE SCHOONMAAK

Voor wie is de Grote Schoonmaak?
De Grote Schoonmaak is voor cliënten met een WMO indicatie. Het betreft twee keer per jaar 4 uur (gratis) ondersteuning bij het huishouden.

Aanvragen
Wilt u de Grote Schoonmaak aanvragen, dan kunt u hiervoor terecht bij uw medewerker Hulp bij het Huishouden.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie