Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Mantelzorgers in de gemeente ’s-Hertogenbosch die ontlast willen worden in mantelzorgtaken (huishoudelijke ondersteuning en tuinonderhoud), kunnen dit regelen via de Zorgcoöperatie Den Bosch.

HUISHOUDELIJKE HULP TOELAGE MANTELZORGER

Voor wie is de huishoudelijke hulp toelage?
De huishoudelijke hulp toelage is voor mantelzorgers die geregistreerd zijn bij Mantelzorg Farent (tel. 073-206 8800). De huishoudelijke hulp mag zowel op adres mantelzorger als adres cliënt uitgevoerd worden.

Tarieven
U heeft recht op maximaal 2,5 uur per week. Als mantelzorger betaalt u € 5,50 per uur.

Aanvragen
Woont u in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen en hebt u behoefte aan (extra) ondersteuning bij het huishouden of tuinonderhoud, kijkt u dan voor meer informatie en aanmelding op de website van Farent.

GROTE SCHOONMAAK

Voor wie is de Grote Schoonmaak?
De Grote Schoonmaak is voor cliënten met een WMO indicatie. Het betreft twee keer per jaar 4 uur (gratis) ondersteuning bij het huishouden.

Aanvragen
Wilt u de Grote Schoonmaak aanvragen, dan kunt u hiervoor terecht bij uw medewerker Hulp bij het Huishouden.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie