Menu

Thuiszorgwinkel tijdelijk gesloten

Uit voorzorgsmaatregelen omtrent het Coronavirus zijn wij tijdelijk gesloten. Wel gaat onze uitleen/verhuur en retourneren van zorghulpmiddelen gewoon door. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerker van Facilitaire Dienst (073- 631 1300).

Next

Ontwikkelingen m.b.t. Corona

Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zijn wij als thuiszorgorganisatie extra alert. Voor meer informatie volgt u onze nieuwsberichten.

Thuiszorgwinkel tijdelijk gesloten

Aanvragen

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

In de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is bepaald dat de gemeente verantwoordelijk is voor het regelen van Hulp bij het Huishouden. Wilt u Hulp bij het Huishouden ontvangen, dan heeft u een indicatie nodig. Dit is een verklaring van de gemeente waarin staat dat u recht heeft op huishoudelijke hulp en het aantal uur per week. Neem voor het aanvragen Hulp bij het Huishouden én de indicatie contact op met het WMO loket van uw gemeente. IVT thuiszorg heeft contracten met de onderstaande gemeenten in de regio Den Bosch. Klik op de naam van uw gemeente en u wordt direct doorgeleid naar het digitale WMO-loket van uw gemeente.

Aan Hulp bij het huishouden zijn kosten verbonden.

Als cliënt heeft u keuzevrijheid wanneer het gaat om het uitzoeken van een thuiszorgaanbieder. Wilt u Hulp bij het Huishouden ontvangen van IVT thuiszorg? Geef bij uw gemeente IVT thuiszorg als voorkeursaanbieder aan.

Persoonsgebonden Budget (PGB) en Particulier

Ook cliënten met een Persoonsgebonden Budget (PGB) of particulieren zijn bij IVT thuiszorg aan het juiste adres. Voordelen zijn dat u zelf de meest geschikte organisatie voor uw hulpvraag kiest én de zorg ook echt op maat geleverd wordt. Neem contact op met IVT thuiszorg voor meer informatie en de actuele tarieven Hulp bij het Huishouden.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie