Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

IVT thuiszorg in Den Bosch, Vught, Heusden én Sint-Michielsgestel

Klik hier voor het laatste nieuws!

Hoe blijf je als mantelzorger in balans?

Tijdens de Sterk in je Werk-week zijn er speciaal voor alle medewerkers in de zorg activiteiten. Eén van de vele activiteiten waar je aan kunt deelnemen, is de workshop die vanuit IVT (Anneke Boerma) je wordt aangeboden “Hoe blijf ik als mantelzorger in balans?”.

Zorgen voor een hulpbehoevende, naast allerlei andere bezigheden, is zwaar. Als mantelzorger heb je een verhoogd risico om overbelast te raken. Hoe zorg je voor een goede balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Daar willen we het in deze workshop over hebben door ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.

Dus doe mee en schrijf je in voor deze activiteit of een van de andere activiteiten waar jij blij van wordt. Ga naar de Sterk in je Werk website: http://bit.ly/2Nop9W2.

Bericht geplaatst op 7 november 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie