Menu

Hiep Hulp Hoera!

Cliënten geven een 8.5 voor de Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Een nummer 1 score die gevierd mag worden!

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

Hoe blijf je als mantelzorger in balans?

Tijdens de Sterk in je Werk-week zijn er speciaal voor alle medewerkers in de zorg activiteiten. Eén van de vele activiteiten waar je aan kunt deelnemen, is de workshop die vanuit IVT (Anneke Boerma) je wordt aangeboden “Hoe blijf ik als mantelzorger in balans?”.

Zorgen voor een hulpbehoevende, naast allerlei andere bezigheden, is zwaar. Als mantelzorger heb je een verhoogd risico om overbelast te raken. Hoe zorg je voor een goede balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Daar willen we het in deze workshop over hebben door ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen.

Dus doe mee en schrijf je in voor deze activiteit of een van de andere activiteiten waar jij blij van wordt. Ga naar de Sterk in je Werk website: http://bit.ly/2Nop9W2.

Bericht geplaatst op 7 november 2018
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie