Menu

‘s-Hertogenbosch heeft een eigen thuiszorgwinkel

Wethouder Huib van Olden verrichtte op donderdag 14 november de officiële opening van de thuiszorgwinkel voor de inwoners van Den Bosch en omgeving. Lees verder.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Vragen over onze zorgverlening

Heeft u een vraag over onze zorgverlening op het gebied van huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging? Kijk dan hier of uw antwoord erbij staat.

Gezond slapen? Het kan mét de Somnox Slaaprobot

In de thuiszorgwinkel bij IVT Zorg kunnen inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omgeving sinds kort terecht voor het lenen, huren en kopen van zorghulpmiddelen op het gebied van kraam- én thuiszorg.

Wie een zorgvraag heeft, wordt snel en dichtbij huis geholpen en krijgt advies afgestemd op de eigen situatie. IVT en hulpmiddelenleverancier Medipoint bundelen hun krachten en richten zich samen op innovatie in de zorg.

Kom langs tijdens Gezond Den Bosch

Tijdens het festival Gezond Den Bosch kunt u onze zorghulpmiddelen uit de thuiszorgwinkel ervaren en ontdekken. Een van onze nieuwe producten is bijvoorbeeld de Somnox slaaprobot waarmee u door intelligente technologie beter, sneller en langer slaapt, zodat u fitter wakker wordt. Meer weten? Bezoek dan op 10 november de stand van IVT Zorg.

‍Wist u dat Gezond Den Bosch hét evenement is om erachter te komen of u goed bezig bent. Op de infomarkt presenteren vele partijen zich en kunt u veel kennis èn ervaringen op doen. Ook zijn er vele kleine Fittestjes en workshops (van valpreventie tot mindfulness) waar u aan kunt deelnemen of lezingen waar u meer over wilt weten. Vergeet niet ook in de Health Check Box van het JBZ te stappen of juist te ontsnappen uit de Escape Room van de GGD door de “code de kraken”.

Bent u benieuwd naar uw gezondheid? Dan zien we u op 10 november tussen 11:00 uur – 16:00 uur, op Marathonloop 7 te ’s-Hertogenbosch. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.gezonddenbosch.nl

Slaaprobot Somnox

Bericht geplaatst op 24 oktober 2019
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie