Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

Wees alert voor babbeltrucs!

Diefstal door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor: onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen.

Helaas komt het wel eens voor dat mensen zich aan de voordeur dan voordoen als een medewerker van de thuiszorg. Ze ogen dan betrouwbaar en proberen binnen te komen, met soms vervelende gebeurtenissen als gevolg. IVT wil u graag hiervoor waarschuwen. Helaas kunnen wij deze incidenten niet voorkomen. Wel kunnen wij de veiligheid aan uw voordeur vergroten. 

Veilige zorg start bij de voordeur

Kijk voor u opendoet, eerst wie heeft aangebeld. Medewerkers  van IVT kunt u herkennen aan bedrijfskleding met het herkenbare IVT logo. Hulp bij het Huishouden medewerkers maar ook vakantiewerkers dragen altijd een roze polo. Medewerkers Verpleging en Verzorging kunt u herkennen aan het witte uniform jasje met daarop het IVT logo. Afhankelijk van het weer kunnen onze medewerkers een blauw fleece vest dragen.

Ook zijn alle medewerkers van IVT thuiszorg in het bezit van een IVT medewerkerspas. Deze pas is persoonsgebonden en is voorzien van onder andere de naam en een pasfoto. Medewerkers van IVT thuiszorg dienen de pas altijd bij zich te dragen. Vraag gerust om deze pas. Dit is voor uw eigen veiligheid.

Daarnaast genieten onze medewerkers ook wel eens van een welverdiende vakantie of komt het voor dat iemand ziek is. In dat geval kan het zijn dat u vervangende hulp krijgt. Dan kan het voorkomen dat hij / zij geen IVT pas heeft. Voorafgaand aan het zorgmoment wordt de naam van de vervangende hulp aan u bekend gemaakt waardoor u altijd op de hoogte bent wie bij u aanbelt.

Vertrouwt u het niet?

Sluit dan de voordeur en neem contact op met IVT thuiszorg via telefoonnummer 073-631 1300. Is het in orde, dan kunt u de hulp met een gerust hart binnenlaten.

Meer tips

Denk niet dat het u niet overkomt, want de dieven zijn zeer behendig met hun smoezen. Lees via de link meer over babbeltrucs en hoe u kunt voorkomen dat u slachtoffer wordt: www.politie.nl/themas/babbeltruc

Bericht geplaatst op 23 januari 2020
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie