Menu

Oktober uitgave van ‘IVT In Huis’

Rond 12 oktober valt bij onze cliënten van de thuiszorg de oktober uitgave van het magazine ‘IVT In Huis’ op de deurmat. Boordevol met leuke en interessante artikelen. Nieuwsgierig? Lees hier het magazine In Huis online!

Ledenvoordeelpas IVT X-tra

Als cliënt van IVT thuiszorg kunt u gebruikmaken van de ledenservice IVT X-tra, waarmee u profiteert van aantrekkelijke kortingen en voordeel bij diverse (lokale) ondernemers en organisaties. Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor u? Lees verder …

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

Afscheid lid Cliëntenraad IVT thuiszorg

Op donderdag 10 oktober jl. heeft de cliëntenraad tijdens een intern diner van IVT thuiszorg afscheid genomen van de heer Fred Kling. Sinds 2008 heeft hij actieve invulling gegeven aan de Cliëntenraad van de thuiszorgorganisatie.

Waarom in de Cliëntenraad?

Zijn interesse om deel te nemen in de raad komt voort uit zijn jarenervaring in kwaliteitshandhaving en –verbetering. In de laatste 20 jaar van zijn beroepsleven heeft de heer Kling binnen diverse multinationals te maken gehad met kwaliteitsmanagement waaronder het kwaliteitssysteem ISO 9000. Samen met zijn ervaring als vrijwilliger bij bureau HALT, heeft hij zijn expertise met resultaat kunnen inzetten binnen de Cliëntenraad.

Behaalde successen

Eén van de belangrijkste zaken die de heer Kling afgelopen vijf jaar met de Cliëntenraad heeft bereikt, is de introductie van de koffiegesprekken tussen Cliëntenraad en de cliënten van IVT thuiszorg. Onder het genot van een kop koffie werd de ervaring van de cliënt met IVT thuiszorg besproken. Het intensiveren van deze contacten levert een schat aan informatie op die de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening ten goede komt. Daarnaast heeft de Cliëntenraad ook een actieve rol gekregen in de selectie en benoeming van nieuwe leden Raad van Toezicht. Ook bij een belangrijke gebeurtenis als deze heeft de Cliëntenraad medezeggenschap.

Nieuwe leden gezocht!

Met het vertrek van de heer Kling is de Cliëntenraad van IVT thuiszorg hard op zoek naar één of meer nieuwe leden. De Cliëntenraad stelt zich ten doel de gemeenschappelijke belangen van de cliënten (en eventueel familieleden) te behartigen. Wilt u stem en invloed geven aan cliënten, word dan lid van de Cliëntenraad!

Meer informatie over de werkzaamheden van de Cliëntenraad en/of het lidmaatschap van de Cliëntenraad? Kijk op de website of neem direct contact op door een e-mail te sturen naar clientenraad@ivt-zorg.nl

Bericht geplaatst op 14 oktober 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie