Menu

Thuiszorgwinkel

Wilt u zorghulpmiddelen huren, lenen of kopen? Bezoek dan onze winkel aan de Weerdskampweg 21 in Den Bosch. Ook voor het terugbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze winkelmedewerkers geven u graag persoonlijk en deskundig advies. Lees meer.

Hiep Hulp Hoera!

“Sinds een aantal jaar krijg ik Hulp bij het Huishouden van IVT thuiszorg. Mijn hulp is een lot uit de loterij!”

Next

IVT ook in Sint-Michielsgestel

IVT thuiszorg is wederom gecontracteerd als thuiszorgpartner door de Gemeente Sint-Michielsgestel. Lees verder

Afscheid lid Cliëntenraad IVT thuiszorg

Op donderdag 10 oktober jl. heeft de cliëntenraad tijdens een intern diner van IVT thuiszorg afscheid genomen van de heer Fred Kling. Sinds 2008 heeft hij actieve invulling gegeven aan de Cliëntenraad van de thuiszorgorganisatie.

Waarom in de Cliëntenraad?

Zijn interesse om deel te nemen in de raad komt voort uit zijn jarenervaring in kwaliteitshandhaving en –verbetering. In de laatste 20 jaar van zijn beroepsleven heeft de heer Kling binnen diverse multinationals te maken gehad met kwaliteitsmanagement waaronder het kwaliteitssysteem ISO 9000. Samen met zijn ervaring als vrijwilliger bij bureau HALT, heeft hij zijn expertise met resultaat kunnen inzetten binnen de Cliëntenraad.

Behaalde successen

Eén van de belangrijkste zaken die de heer Kling afgelopen vijf jaar met de Cliëntenraad heeft bereikt, is de introductie van de koffiegesprekken tussen Cliëntenraad en de cliënten van IVT thuiszorg. Onder het genot van een kop koffie werd de ervaring van de cliënt met IVT thuiszorg besproken. Het intensiveren van deze contacten levert een schat aan informatie op die de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening ten goede komt. Daarnaast heeft de Cliëntenraad ook een actieve rol gekregen in de selectie en benoeming van nieuwe leden Raad van Toezicht. Ook bij een belangrijke gebeurtenis als deze heeft de Cliëntenraad medezeggenschap.

Nieuwe leden gezocht!

Met het vertrek van de heer Kling is de Cliëntenraad van IVT thuiszorg hard op zoek naar één of meer nieuwe leden. De Cliëntenraad stelt zich ten doel de gemeenschappelijke belangen van de cliënten (en eventueel familieleden) te behartigen. Wilt u stem en invloed geven aan cliënten, word dan lid van de Cliëntenraad!

Meer informatie over de werkzaamheden van de Cliëntenraad en/of het lidmaatschap van de Cliëntenraad? Kijk op de website of neem direct contact op door een e-mail te sturen naar clientenraad@ivt-zorg.nl

Bericht geplaatst op 14 oktober 2013
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie