Menu

U staat centraal bij IVT thuiszorg…

en daarom bieden wij thuiszorg op maat. Uw zorg wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Zinvol werk doen in de thuiszorg?!

IVT thuiszorg zoekt per direct een enthousiaste Teamleider Hulp bij het Huishouden met passie voor de zorg! Kijk snel verder voor de vacature en de functieomschrijving!

Oktober magazine ‘In Huis’ al in huis?

Onlangs viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch het nieuwe magazine In Huis op de deurmat. Niet ontvangen? Lees In Huis online!

Next

Zorgcoöperatie Den Bosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch biedt samen met IVT thuiszorg, Tzorg en Steunpunt Mantelzorg van Divers ondersteuning in het huishouden voor mensen met een beperking. Meer informatie

Zichtbare Schakel op Radio 1

Volgens Minister Edith Schippers is de wijkverpleegkundige een onmisbare schakel in de buurt is. De PvdA wil er 10.000 extra. De wijkverpleegkundige moet de zorg dicht bij de mensen brengen.Tegelijkertijd ziet de wijkverpleegkundige er op toe dat de zorg op efficiënte wijze wordt ingezet, waardoor er ook op wijkniveau nog op een verantwoorde manier bezuinigd kan worden. Roy Heerkens (Radio 1) loopt met wijkverpleegkundige Desiree mee. Zij vertelt over de zorgverlening die de ‘zichtbare schakels’ bieden in de wijk Den Bosch West en op welke wijze zij dit doen.

Luister naar het fragment op Radio 1

De wijkverpleegkundige is de ‘zichtbare schakel’ in de wijk als het gaat om vragen of advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Het doel is om mensen zo lang mogelijk, zo zelfstandig mogelijk en veilig mogelijk in hun eigen wijk te laten wonen. De Zichtbare Schakel Den Bosch West is een initiatief van BrabantZorg en IVT thuiszorg. 

 

Bericht geplaatst op 21 september 2012
Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie