Menu

Zinvol werk doen in de thuiszorg?!

IVT thuiszorg zoekt per direct een enthousiaste Teamleider Hulp bij het Huishouden met passie voor de zorg! Kijk snel verder voor de vacature en de functieomschrijving!

Continuïteit van zorg staat voorop!

“Door een vast team aan verpleegkundigen en verzorgenden kan ik rekenen op zorg, iedere dag.”

Oktober magazine ‘In Huis’ al in huis?

Onlangs viel bij al onze cliënten thuiszorg in de regio ‘s-Hertogenbosch het nieuwe magazine In Huis op de deurmat. Niet ontvangen? Lees In Huis online!

Next

Vacatures thuiszorg!

Geeft het jou een goed gevoel om mensen te helpen? Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Ben je flexibel en ligt jouw passie in de zorg? Bekijk dan hier onze vacatures!

Zinvol werk doen in de thuiszorg?!

Aanvullende dienstverlening

IVT biedt meer

IVT thuiszorg gaat verder dan alleen zorgverlening. Wij bieden u de volgende extra diensten ter ondersteuning van uw zorg:

24 uur per dag bereikbaar

De afdeling Verpleging en Verzorging van IVT thuiszorg is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 073-631 1300. Buiten kantooruren staat de ZorgCentrale klaar om u telefonisch te woord te staan voor dringende vragen.

IVT uitleenpunt van hulpmiddelen thuiszorg

Voor het huren, lenen, kopen en retourneren van hulpmiddelen werkt IVT thuiszorg nauw samen met Medipoint. Zij zijn dé grootste intermediair in Nederland en leveren hulpmiddelen voor alle zorgverzekeraars. U bestelt de benodigde hulpmiddelen via IVT thuiszorg en Medipoint levert de hulpmiddelen bij u thuis af én haalt deze weer op na de uitleenperiode. Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van de hulpmiddelen.

Ergotherapie

Wanneer u te maken krijgt met lichamelijke of geestelijke beperkingen staat u voor de uitdaging om te gaan ontdekken wat uw mogelijkheden zijn. Ergotherapie kan u daarbij helpen. IVT thuiszorg heeft een samenwerking met Ergo Vitaal, een professionele partner met veel ervaring op het gebied van ergotherapie. Kijk hier voor meer informatie over ergotherapie.

Advies, instructie en voorlichting

Onze verpleegkundigen kunnen u advies, instructie en voorlichting geven over hoe u uw gezondheid en zelfstandigheid kunt behouden in uw thuissituatie. Hierbij kunt u denken aan gezondheidsadviezen bij bepaalde ziektebeelden, instructie over hoe met specifieke hulpmiddelen kan worden omgegaan of voorlichting over mogelijkheden in uw sociale omgeving met betrekking tot uw ziekte en gezondheid.

Ga naar desktopversie Ga naar mobiele versie